Qindra orë drama të vlerësuara nga kritika dhe të njohura që kanë ndikuar në peizazhin e televizionit turk dhe global, duke përfshirë; Karadayi, Kurt Seit dhe Sura, Shamia e Kuqe, Nëna dhe Mama, Krahët e Dashurisë, Dashuri dhe diamante, Dita e 8-të, Kuzgun, Fundi. Ju ftojmë të eksploroni botën magjepsëse të Dizi!

 

Kontaktoni Operatorin tuaj për të parë Dizi.

Na ndiqni

TË REJAT Dizi

TOP