Стотици часови серии, светски наградувани и признаени од филмската критика, кои имаат огромно влијание врз турската, и вооошто светската телевизија вклучувајќи ги: „Карадај”, „Со Русија во срцето”, „Девпјката со црвена марама”, „Мајки и маќеи”, „Дозволи да те сакам”, „Љубов и црни пари”, „Осмиот ден”, „Крај”. Ве каниме да го истражите волшебниот свет на Dizi!

Побарајте го вашиот оператор за да го гледате Dizi.

Следете нѐ

Dizi Новости

TOP